2022年四川农业大学网络教育专升本大学英语入学测试模拟题及答案8页】
2022年四川农业大学网络教育专升本大学英语入学测试模拟题共10页,以下内容为第8页:
【判断题】
1.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
Which city are most beautiful,Beijing and Guangzhou?
答案:错误
.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
London is the biggest city in Britain.
答案:正确
3.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
Bob play football bad but Fred play football much bad than Bob.
答案:错误
4.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
This box is heavy than that one.
答案:错误
5.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
I think the story is not so interesting as that one.
答案:正确
6.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
My mother is no longer young.
答案:正确
7.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
This children is very tall this year than they was last year.
答案:错误
8.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
Our classroom is much larger than theirs.
答案:正确
9.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
Your room be twice as large than my.
答案:错误
10.章节层级:0难易度:易题库:期末考试题
His father is four years older than his mother.
答案:正确
2022年四川农业大学网络教育专升本大学英语入学测试模拟题共10页,其余模拟题请浏览诚为径远程教育频道入学考试栏目!
诚为径教育 · 题库、网课拼团活动题库拼团低至1元点击:一键参团网课拼团低至9.9元点击:一键参团


